Piața Victoriei: #șîeu. Protest în fața Guvernului: Sute de oameni au blocat circulația

Author Since: Mar 11, 2019

  1. Unde sunt banii din acciza? Unde sunt banii din vigneta? Furați..tara asta trebuia să aibă autostrăzi până acum..fura PSD .baronii .normal că poliția politică jandarmeria apare.

  2. Dl Malin va apreciez dar va imbatati cu apa rece.
    Daca astea sunt demonstratii inseamna ca romanii habar nu au ce este o demonstratie sau o greva generala.
    Va compatimesc mai departe.

  3. Aveti aici "autostrãzile construite de Dragnea", cã cicã " el a scos tara din noroaie": https://www.youtube.com/watch?v=hUZP8S_Fx7A  Studiati clipul cu atentie, sa vedeti crimele PSD-ului, cãci Dragnea ACUM intr-un Live se laudã cu acest program "pentru sate" pus de el in aplicare (traducere: "inceput sa fure el banii tarii pentru acest proiect, inventat de el tocmai ca sa aibã de unde sa fure bani"), pretinzand cã acest program "a ridicat nivelul de trai al satelor din Romania", si cicã "USR-ul s eopune acestui nivel nemaipomenit de ridicat de trai de la sat, creeat de PSD" 😉 :D).  VEZI APOI si acest LIVE cu Dragnea https://www.facebook.com/digifmradio/videos/782704155458324/?hc_ref=ARQ7woytwIr31gGawj9_N2E1-uOtl9pxmNvEllOfasszkUOwAvABr26UjLHiFFnlvxM&fref=gs&dti=1456690941035427&hc_location=group unde Dragnea mãnâncã rahat cu lingura mare.

  4. Singura solutie ca Romania sa iasa din impasul economic rezolvarea ar fi ; Confiscarea averii demnitarilor exemplu ; Liviu D , Iordache , etc si multi altii care si au insusit ilegal domenii …etc .Mafia PSD si a impartit tara pe zone , nu exista judet important in care sa nu aiba terenuri , vile .

Related Post